آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس اجتماعی | کد خبر: ۲۸۶۸۲۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۳/۱۰ - ساعت ۱۵:۲۸
معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) در سفر به خراسان شمالی:

اختصاص ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به خراسان شمالی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) طی سفر دو روزه به خراسان شمالی با اشاره به تحقق 95 درصدی پرداخت تسهیلات اشتغال در خراسان شمالی طی سال گذشته اظهار کرد: برای سال 1402 مبلغی در حدود 600 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال برای خراسان شمالی تخصیص داده شده است که امیدواریم با همکاری خوب بانک ها عامل این اعتبار در حوزه اشتغال جذب شود. 
اختصاص 600 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به خراسان شمالی,خراسان شمالی+بجنورد+تسهیلات اشتغال+کمیته امداد+مرتضی فیروزآبادی

به گزارش گروه دریافت خبر بجنا، مرتضی فیروزآبادی، معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) طی سفر دو روزه به خراسان شمالی با اشاره به تحقق 95 درصدی پرداخت تسهیلات اشتغال در خراسان شمالی طی سال گذشته اظهار کرد: برای سال 1402 مبلغی در حدود 600 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال برای خراسان شمالی تخصیص داده شده است که امیدواریم با همکاری خوب بانک ها عامل این اعتبار در حوزه اشتغال جذب شود. 

وی ضمن تقدیر از همکاری خوب بانک های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال گفت: در سال گذشته پرداخت 450 میلیارد تومان تسهیلات تبصره 16 به خراسان شمالی پیش بینی شده بود که  95 درصد آن جذب شد. 

معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: تعهد کمیته امداد برای سال 1402 ایجاد 500 هزار فرصت شغلی در کشور با پرداخت 35 هزار میلیارد تومان تسهیلات است. 

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور تقویت منابع پرداخت تسهیلات را ضروری دانست و گفت: در شورای عالی اشتغال مصوب شده است تا کسری منابع از پرداخت 35 هزار میلیارد تومان تا تعهد ایجاد 500 هزار فرصت شغلی در کشور  با همکاری استانداران و منابع در اختیار آنها جذب شود. 

فیروزآبادی با تاکید بر اینکه جهت گیری کمیته امداد به سمت تقویت کیفیت طرح ها و ایجاد درآمد بیشتر برای صاحبان مشاغل است؛ بیان کرد: جهت گیری طرح های اشتغال کمیته امداد به سمت طرح های حمل و نقلی مانند توزیع وسائط حمل بار از جمله تراکتور، توسعه طرح های نیروگاه خورشیدی، رونق دادن به طرح های محلی از جمله نوغانداری و تولید پیله ابریشم است.
 
این مقام مسئول با اشاره به صنعت کشاورزی به عنوان مهم ترین صنعت در خراسان شمالی بر ضرورت رونق و توسعه این صنعت و ایجاد درآمد برای مددجویان تاکید کرد.

گفتنی است؛ بازدید از طرح های اشتغال، دیدار با مسئولین استانی، هماهنگی در راستای برنامه های سال جدید حوزه اشتغال و تقدیر از بانک های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان از برنامه های سفر دو روزه معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد به خراسان شمالی است. 

انتهای پیام/


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر


پایگاه خبری تحلیلی بجنا